- Reklama -zprávy
- Reklama -udalosti

Porovnanie parametrov AVG Secure VPN x Avira Phantom VPN Free: Ktorá je lepšia?

Aká z týchto VPN je lepšia: AVG Secure, alebo si predplatiť VPNSecure? Dôkladne sme zmerali parametre oboch služieb, rozdali body a dopadlo to 6,4/10 ku 6,8/10.

Nameraná rýchlosť AVG VPN proti VPNSecure.me, Ktorá víťazí?

Hodnota rýchlosti sťahovania a nahrávania dát patrí medzi najdôležitejšie parametre, platí to aj o AVG Secure a VPNSecure.me.

Rýchlosť sťahovania prvej menovanej bola v priemere 76 Mb/s, druhá VPN dosiahla priemernú hodnotu 36 Mb/s. AVG Secure VPN je o 40 Mb/s rýchlejšie v porovnaní s VPNSecure.me.

O rýchlosti nahrávania dát informuje upload, u AVG VPN sme namerali 63 Mb/s. VPNSecure dosiahla rýchlosť 34 Mb/s, a teda je o 29 Mb/s pomalší.

Prvá VPN dosiahla v teste rýchlosti odozvy 11 ms. Konkurentovi VPNSecure.me skript nameral priemerných 13 ms. Pri rýchlosti odozvy je menšia hodnota výhodnejšia, takže AVG VPN bola o 2 ms lepšie.

Priebežný bodový súčet AVG Secure VPN : VPNSecure tak je 8/10 : 4/10.

Podarí sa AVG VPN obísť ochranu Netflixu?

Rýchlosť sťahovania je pre odblokovanie Netflixu dôležitá, AVG VPN túto schopnosť nedokáže. Pre odblokovanie väčšinou stačí spustiť VPN a zvoliť príslušnú krajinu, VPNSecure odblokovať Netflix nedokáže.

VPN je možné použiť aj pre odblokovanie videí bežne na YouTube blokovaných, pričom, VPNSecure.me túto zručnosť ponúka. Druhá z porovnávaných VPN funkciu odblokovania YouTube videí má.

Ďalšími dôležitými funkciami VPN je multi-hop pripojenie, ochrana DNS a blokovanie malware. Napríklad AVG VPN ponúka ochranu pred únikom DNS a VPN Secure Me pre príklad neposkytuje funkciu whitelist.

V porovnaní funkcií VPN je výsledok 5/10 ku 4/10.

Ako obstojí AVG VPN v počte serverov a krajín?

Nízka rýchlosť VPN môže byť spôsobená nízkym počtom serverov, AVG Secure VPN ponúka 60 serverov. V ponuke VPN Secure Me sme našli celkom 1400 serverov. Prvá menovaná tak ponúka o 1340 menej .

Podobne dôležitý je počet krajín, u VPNSecure robí 36. Porovnávaná VPN ponúka 36, čiže o 4 viac. V tomto porovnaní tak víťazí.

Odporúčame sledovať aj parameter počtu zariadení, ktorých AVG Secure VPN vie 10. VPNSecure.me povoľuje pripojiť súčasne 5 zariadenia. Všetky parametre nájdete v článku najlepšie VPN.

Aké platformy zvláda AVG VPN a ktoré zvláda VPNSecure.me?

Možno najdôležitejším parametrom pri výbere VPN je ponuka podporovaných zariadení, AVG Secure VPN zvládne zariadenia so systémom Android a pokrýva zariadenie s operačným systémom iOS. VPN Secure Me operačný systém iOS pokrýva, Android štandardne dokáže zabezpečiť.

Zdieľanie informácií o používaní VPN užívateľom s políciou sa riadi zákonmi krajiny, kde má spoločnosť svoje sídlo. AVG VPN má domov v Česku. Druhá porovnávaná VPN má pôvod v Austrálii.

Rozhranie AVG Secure VPN nie je v slovenskom jazyku, VPNSecure slovensky nevie.

V hodnotení platforiem dosiahla AVG VPN výsledku 8/10 a VPNSecure.me si nesie hodnotenie 10/10.

Cena predplatného AVG Secure VPN vs. VPNSecure.me

VPN Secure Me je možné predplatiť už od 2,98 € mesačne, druhú VPN si môžete objednať za 3,71 € mesačne. Výsledná známka za pomer ponúkaných funkcií a ceny je 3/10 pre prvé VPN a 10/10 pre druhú porovnávanú VPN.

Related Posts

Comments

PR článek

Nejnovější články

Reklama

Môže byť mzdová agenda jednoduchšia? Ale určite! Využite mzdový softvér Mzdy Komplet od Vemy.