- Reklama -zprávy
- Reklama -udalosti

Trampolínové parky od výmyslu sveta

Miestom zábavy, športovania, súťaženia a relaxu sú medzi deťmi i dospelými stále populárnejšie trampolínové centrum a detské zábavné centrum.

Ponúkajú atrakcie a zaujímavé aktivity tých najrozmanitejších druhov a pre všetky vekové kategórie. Návštevníci si tu môžu vyskúšať neuveriteľné množstvo atrakcií. Tie vyzerajú lákavo vďaka originálnemu dizajnu a prevedeniu, no najmä dokážu sprostredkovať úžasnú zábavu v podobe hier či všemožných športových aktivít.

Skvelý pocit, ktorý tu návštevníci neustále zažívajú, je známkou toho, že tieto miesta prinášajú vzrušujúce a nezabudnuteľné zážitky. A že sa sem oplatí vždy vrátiť.

Trampolínové centrá spoločne s detskými zábavnými centrami sú ucelenými komplexami vybavenými atrakciami od výmyslu sveta.

Certifikované detské ihrisko a jeho vybavenie ponúka široký priestor pre hry, zábavu, šport i rozličné oddychové zóny.

Trampolínové parky sa preto tešia obrovskej obľube so stále stúpajúcou tendenciou návštevnosti.

Neustála práca dizajnérov a výrobcov trampolínových centier na inováciách a modernizácii produktov je zárukou ich vysokej kvality i dlhodobej funkčnosti.

Detské zábavné centrá i trampolínové centrá sú navrhované kreatívnym a hravým spôsobom, aby sa tu každý návštevník mohol uvoľniť a vychutnať si poriadnu dávku zábavy.

Aké skvelé atrakcie čakajú návštevníkov v trampolínovom parku?

Jump arena

Vybavenie a hlavné atrakcie Jump arény sú profesionálne športové trampolíny. Skákacie podložky a pružiny sú vysoko kvalitné trampolínové produkty, vyrobené v Európe.

Odvážnejší a skúsenejší návštevníci si môžu vyskúšať aj rôzne triky na kaskadérskych trampolínach, vertikálnych trampolínach, padacích dráhach alebo halfpipes so šikmými stenami.

Trampolíny Jump areny sú populárne hlavne medzi dospievajúcimi a tiež tak dospelými mladšieho veku.

Bounce parkour

Veľmi obľúbenou zábavno- športovou aktivitou v trampolínovom centre je tiež prekážková dráha s trampolínami – Bounce parkour. Môže byť nastavený na rôzne stupne obtiažnosti a prispôsobený podľa cieľovej skupiny. Bounce parkour je dráha meraná časom, kde si každý návštevník alebo pretekár môže zmerať svoje sily a zbierať čo najvyššie skóre.

Prekážky a trampolíny sú vyrábané v Európe a spĺňajú bezpečnostné predpisy a vysoké štandardy na kvalitu.

Jump tower

Skokanská veža – Jump tower, je ďalšou obľúbenou aktivitou pre návštevníkov trampolínových parkov.

Trampolínové parky poskytujú široký priestor pre mnohé ďalšie športové či zábavné aktivity.

Príklady európskych zábavných parkov a trampolínových centier so svojimi atrakciami

Mnohé veľké európske zábavné a trampolínové parky majú v arzenáli vybavenia nespočetné vzrušujúce atrakcie, ktoré stojí za to vyskúšať na vlastnej koži.

Jeden z najväčších zábavných parkov je vo Švajčiarsku v Rohrbachu – Kiddy Dome. Jeho 60 metrov dlhá šmýkačka je najdlhšou donut slide šmýkačkou v celej Európe.

Atrakcie v tomto zábavnom centre sú priam fantastické.

Autodráha, zábavná strelnica, pavúčia veža, nízky lanový park, detské trampolíny, multi športové ihrisko, loptičkové bazény, obrovský lezecký vulkán, vysoký lanový park, šmýkačky, skákací hrad.

Trampolínový park Jump/One v nemeckom Hannoveri je jedným z najlepšie vybavených v Európe. Návštevníci si tu môžu užiť skvelé a vzrušujúce aktivity v podobe ninja parkouru, lezeckých stien, penových jám, skokanských veží a mnohých ďalších atrakcií.

Fenomény dnešnej doby

Trampolínové parky sú vďaka možnostiam zábavy, športu a relaxu v dnešnej dobe veľmi populárne a vyhľadávané. Ich atrakcie dokážu nadchnúť a očariť návštevníkov, ktorí tam veľmi radi trávia svoj čas.

Trampolínové parky a detské zábavné centrá sú obrovským fenoménom dneška. Aj preto, že majú budúcnosť.

Related Posts

Comments

PR článek

Nejnovější články

Reklama

Môže byť mzdová agenda jednoduchšia? Ale určite! Využite mzdový softvér Mzdy Komplet od Vemy.