- Reklama -zprávy
- Reklama -udalosti

Softvér, ktorý vám sadne

Firma Memos vám ponúkne programy a aplikácie, ktoré je možné uplatniť v rôznych odvetviach. Dokonale zrýchli a predovšetkým zjednoduší vašu prácu. Firma Memos vám vytvorí softvér na mieru!

Krok za krokom rovno do cieľa

V tomto prípade ste súčasťou vy celého procesu vývoja softvéru. Pretože ste to práve vy, kto bude s programom pracovať, stávate sa účastníkmi na vývoji. Vyskúšajte si každú aplikáciu, ktorá je hotová. Vaše pripomienky posúvajú vývoj programu dopredu. Sú veľmi dôležité. Výhodou je predovšetkým to, že sa tak ľahko predíde prerábkam, ktoré vznikajú v prípade, keď si celý softvér skúšate až po ukončení vývoja. Memos pracuje úplne individuálne a vytvára softvér na mieru.

Už existujúce programy

Na trhu môžete spoznať programy eWay a redque. eWay je systém, s ktorým pracujú menšie a stredné podniky. Je integrovaný do outlooku a vhodný pre riadenie podniku. Redque je produkt pre automatické spracovanie dokumentov. To sú produkty, ktorými sa Memos môže pochváliť.

Pohodlná práca

Aby ste boli spokojní s programom, je nanajvýš nutné, aby ste sa vývoja softvéru Praha zúčastnili. Systém je pripravený bez ohľadu na typ počítača a jeho stav. Čo je ideálne v dnešnej dobe, dá sa potom program používať kedykoľvek a z akéhokoľvek miesta. Nemusíte ani vykonávať aktualizácie alebo sťahovať nové programy, systém pracuje bez ohľadu na operačný systém vášho počítača. Jednoduché ovládanie vám pomôže s analýzou dát, s finančnou oblasťou alebo dokonca so správou a realizáciou projektov. Vďaka tomuto programu vytvoríte pohodlné prostredie pre vašich zamestnancov. Výsledkom potom je ľahká práca so systémom, a to určite každý zamestnanec ocení.

Firma Memos je na trhu od roku 2003 a jej sídlo je v Prahe. Vývoj softvéru Praha je základným bodom tejto spoločnosti. Neváhajte sa obrátiť na Memos, ľahko pomôže s novými aplikáciami!

Related Posts

Comments

PR článek

Nejnovější články

Reklama

Môže byť mzdová agenda jednoduchšia? Ale určite! Využite mzdový softvér Mzdy Komplet od Vemy.