- Reklama -zprávy
- Reklama -udalosti

Predsavzatie v novom roku? Študujte MBA online program!

Vstúpte v novom roku do sveta moderného vzdelávania a tvorte svoju budúcnosť s najlepšími vzdelávacími inštitútmi.

Získajte praktické rady od profesionálnych lektorov a posuňte sa v kariére na dobre platenú a žiadanú pozíciu. Čo obnáša MBA štúdium a prečo ho študovať online?

Jeden rok na Business Institut = nové pracovné príležitosti

Hrozíte sa predstavy, že budete študovať niekoľko rokov a dochádzať na univerzitu? Zabudnite na zastarané stereotypy vo vzdelávaní. S Business Institut trvá štúdium iba jeden rok a je úplne online. Získate praktické zručnosti a titul MBA za menom.

Študijné programy vedú kvalifikovaní lektori, ktorí dopĺňajú teoretickú výučbu o aktuálne trendy a praktické poznatky. Kedy inokedy ako na nový rok investovať čas a financie do svojho osobného a kariérneho rozvoja?

Osemnásť online študijných odborov

Štúdium MBA online je určené pre každého, kto má ambície a chce finančnú stabilitu pre seba a svoju rodinu. Začnite študovať kedykoľvek počas roka. Vyberte si online MBA program s videoprednáškami, ktoré nahrádzajú osobné stretnutie s lektormi.

Študujte manažérske odbory zamerané na manažment obchodu, projektové riadenie, PR a komunikáciu, cestovný ruch, strategický manažment, logistiku a ďalšie odbory z celkových 18 študijných programov. Odporúčame špecializovaný program MBA Finančný management a strategické riadenie financií (online).

Nový rok ako príležitosť na podanie prihlášky na štúdium

Podajte si prihlášku, aj keď nemáte vysokoškolské vzdelanie. Postačí vám prax na vedúcej alebo manažérskej pozícii. Zoznámte sa s aktuálnymi trendmi vo svete biznisu, zvýšte svoju hodnotu na trhu práce a nadväzujte cenné kontakty. S prestížnym Business Institut študujete kedykoľvek a odkiaľkoľvek: inštitút kladie dôraz na časovú flexibilitu a kvalitnú úroveň výučby.

Nečakajte sa sebavzdelávaním na ďalší týždeň, mesiac alebo rok. Práve teraz je ideálny okamih pre online štúdium, ktoré vás posunie v kariére dopredu. Prispôsobte si štúdium svojim časovým možnostiam – zvládnete k tomu pracovať a venovať sa svojej rodine. Získajte navyše aj cenné bonusy na štúdium, ako napríklad semináre zadarmo, prístup do knižnice s viac ako miliónom titulov, zľavy u partnerov a oveľa viac.

Related Posts

Comments

PR článek

Nejnovější články

Reklama

Môže byť mzdová agenda jednoduchšia? Ale určite! Využite mzdový softvér Mzdy Komplet od Vemy.