- Reklama -zprávy
- Reklama -udalosti

Investície do reklamy

Spoločnosť MarkSimon je spoločnosťou, ktorá sa už niekoľko rokov zaoberá výrobou reklamných produktov. Ak uvažujete o zviditeľnení Vašej firmy, pomôže SEO agentúra alebo cestou reklamy, potom výrobky z plexiskla sú skvelou cestou, ako tak urobiť.

Na aký účel sa používa CNC obrábanie plastu?

MarkSimon používa na výrobu výrobkov z akrylátu alebo plexiskla osvedčené technológie, vďaka ktorým je možné dosiahnuť prvotriednu kvalitu. Pred začatím výroby dostane klient referenčnú vzorku a potom na základe odsúhlasenia klientom prebehne konečná výroba. Pomocou laserového rezania plastu je možné vyrobiť doskové termoplasty na vybavenie obchodov, reklamné výrobky na podporu predaja, doplnky regálových systémov i kryty pokladničných boxov z PMMA. Spoločnosť MarkSimon sa venuje aj výrobe akrylátových stojančekov, ktoré je možné použiť na prospekty všetkých možných veľkostí. Moderne pôsobia na zákazníkov aj otočné stojany z plexiskla. Pomocou postupov CNC obrábania plastuči laserového rezania je možné plexisklo rezať, ohýbať av neposlednom rade tiež tvarovať. Za pomocou tejto technológie spoločnosť MarkSimon najčastejšie vyrába celoplexisklové krabičky alebo Sobranie.

Aké výhody plynú z používania laserového rezania?

Výhody laserového rezania sú nezameniteľné. Najčastejšie sa udáva dokonale čistý a presný rez. Pri laserovom rezaní je možné vyvarovať sa upínaniu materiálu. Obrábanie sa totiž vykonáva bez priameho kontaktu. Široké je tiež spektrum doskových nekovových materiálov, ktoré sa na tento účel používajú. Nedá sa zabudnúť ani na možnosť povrchového gravírovania materiálov a možnosť výroby zložitých tvarov a detailov. Laserové rezanie sa aplikuje predovšetkým v prípade, keď si klient praje vyrobiť viac kusov reklamných produktov alebo sériovú výrobu. Na výrobu reklamných produktov sa najčastejšie používa extrudované plexisklo. Na základe dohovoru s klientom je možné použiť aj liate plexisklo.

Related Posts

Comments

PR článek

Nejnovější články

Reklama

Môže byť mzdová agenda jednoduchšia? Ale určite! Využite mzdový softvér Mzdy Komplet od Vemy.